tko smo ločeni od ITA bili kadeti: 1."strong slovenian", 2.Lozar3.Tacto
Delgado pa najhitrejši slovenec v klanc...men je dal okol 2min...od mosta do cilja sem imel 50min
uni ga pa letijo tanajhitrejši...en je mel feltne Edge tanizke na Addictu
ja huda je bla, sam prot koncu mi je šlo dobro čeprou mi je že mal pulz padu. Kavi tis dobro pelu. Sm te pa na zadnjih ovinkih ene parkat vidu pred mano, pa še Rok je bil vmesKAVITATOR napisal/-a:dobr je blo...sam sem mislil že odnehat nek proti koncu...sam sem sitsnil sam zarad Lozarja in Tacta![]()
tko smo ločeni od ITA bili kadeti: 1."strong slovenian", 2.Lozar3.Tacto
Delgado pa najhitrejši slovenec v klanc...men je dal okol 2min...od mosta do cilja sem imel 50min
uni ga pa letijo tanajhitrejši...en je mel feltne Edge tanizke na Addictu, Lightweightu je blo celo morje in še kej bi se našlo.
Se podpišem pod to! Niti v ''starih'' časih UDACE dirk, ki so tudi veljale za ''nazionale'', ni bilo takih besed in namer. Pa ta sodnica, sem malo bolj pogledu, je bila že tudi malo siva, tako da je to že skoraj žalitev za bjonde. Nevio si pa zasluži en ''ornk'' dopis, da ne bo mislil, da lahko počne kar se mu/jim zahoče. Po tolkih letih v UDACE, če me prav spomin ne vara se je priključil tam v začetku devetdesetih let, bi pa že moral vedeti, da kolesar je kolesar, ne glede od kje prihaja. Sicer pa je bila, je in bo to zmeraj lepa dirka. Včeraj je bilo na vrhu kot v pravljici.avspng napisal/-a:jz bom poslu dopis Neviotu in povedu, da nas je organizator vabu osebno.Pol se mi je pa zdelo ponižujoče, ko je začela una bjonda težit, da bomo slovenci štartali brez časa in klasifikacije...Verjetno je Nevio pol kaj spremenu v glavi, da se je omehčala...in sem šel raj domov...štala fašistična!!