Vzpon na Matajur, nedelja 6. september 2009

KAVITATOR
veteran
veteran

Re: Vzpon na Matajur, nedelja 6. september 2009

Odgovor Napisal/-a KAVITATOR » 06 Sep 2009, 20:53

dobr je blo...sam sem mislil že odnehat nek proti koncu...sam sem sitsnil sam zarad Lozarja in Tacta :lol:

tko smo ločeni od ITA bili kadeti: 1."strong slovenian", 2.Lozar3.Tacto

Delgado pa najhitrejši slovenec v klanc...men je dal okol 2min...od mosta do cilja sem imel 50min

uni ga pa letijo tanajhitrejši...en je mel feltne Edge tanizke na Addictu :shock: , Lightweightu je blo celo morje in še kej bi se našlo.

avspng
gentleman
gentleman

Odgovor Napisal/-a avspng » 07 Sep 2009, 08:54

jz bom poslu dopis Neviotu in povedu, da nas je organizator vabu osebno.Pol se mi je pa zdelo ponižujoče, ko je začela una bjonda težit, da bomo slovenci štartali brez časa in klasifikacije...Verjetno je Nevio pol kaj spremenu v glavi, da se je omehčala...in sem šel raj domov...štala fašistična!!

Uporabniški avatar
rlozar
gentleman
gentleman

Odgovor Napisal/-a rlozar » 07 Sep 2009, 09:22

hm... ma sej organizator ni bu neč kriv ;) .. krivi so bli sudaci in ostala raja...

sej na koncu smo bli lih tako brez cajtov in klasifike...

edino, kar se je spremenilo od takrat ku si bu ti tam, je blo to da smo lohko štartali v skupnih fašah... ne pa sami neki zadaj ku je blo sprva rečeno

na koncu smo pa po prvi trije slovenci v vsaki kategoriji dobili borše, in tako nesli več robe, ku bi jo v skupni klasifiki.

dejmo nrdit tako, da pač pozabimo na slab vtis. Ker to je bla komi prva dirka, k so tako hudo komplicirali. :idea:

Drugače pa lepo vreme, ogromno avtov ob progi ( že več kot dva km pred ciljem se je začela kolona...) kr neki gledalcev...Dirka sama posebi zelo lepa.
No pa letake smo tudi talali, ljudje so spraševali za našo dirko, pa plakat je tudi visel :P

Ti avspng bi bu gvišno najmanj tretji generalno.
Shimano je za ribiče!

Uporabniški avatar
tacto
Moderator
Moderator

Odgovor Napisal/-a tacto » 07 Sep 2009, 14:06

KAVITATOR napisal/-a:dobr je blo...sam sem mislil že odnehat nek proti koncu...sam sem sitsnil sam zarad Lozarja in Tacta :lol:

tko smo ločeni od ITA bili kadeti: 1."strong slovenian", 2.Lozar3.Tacto

Delgado pa najhitrejši slovenec v klanc...men je dal okol 2min...od mosta do cilja sem imel 50min

uni ga pa letijo tanajhitrejši...en je mel feltne Edge tanizke na Addictu :shock: , Lightweightu je blo celo morje in še kej bi se našlo.
ja huda je bla, sam prot koncu mi je šlo dobro čeprou mi je že mal pulz padu. Kavi tis dobro pelu. Sm te pa na zadnjih ovinkih ene parkat vidu pred mano, pa še Rok je bil vmes ;)

Uporabniški avatar
wil
kadet
kadet

Odgovor Napisal/-a wil » 07 Sep 2009, 17:16

avspng napisal/-a:jz bom poslu dopis Neviotu in povedu, da nas je organizator vabu osebno.Pol se mi je pa zdelo ponižujoče, ko je začela una bjonda težit, da bomo slovenci štartali brez časa in klasifikacije...Verjetno je Nevio pol kaj spremenu v glavi, da se je omehčala...in sem šel raj domov...štala fašistična!!
Se podpišem pod to! Niti v ''starih'' časih UDACE dirk, ki so tudi veljale za ''nazionale'', ni bilo takih besed in namer. Pa ta sodnica, sem malo bolj pogledu, je bila že tudi malo siva, tako da je to že skoraj žalitev za bjonde. Nevio si pa zasluži en ''ornk'' dopis, da ne bo mislil, da lahko počne kar se mu/jim zahoče. Po tolkih letih v UDACE, če me prav spomin ne vara se je priključil tam v začetku devetdesetih let, bi pa že moral vedeti, da kolesar je kolesar, ne glede od kje prihaja. Sicer pa je bila, je in bo to zmeraj lepa dirka. Včeraj je bilo na vrhu kot v pravljici.
Stvari, ki pomenijo največ, ne smejo biti nikoli v oblasti stvari, ki pomenijo najmanj.

Uporabniški avatar
markolo
veteran
veteran

Odgovor Napisal/-a markolo » 23 Avg 2010, 07:59

Kaj ima kdo od vas, ki ste lani bili na tej dirki, profil proge :?:

Hvala

avspng
gentleman
gentleman