Pokal Bambi, 26.8.2012, PSLO
Pokal Bambi, 26.8.2012, PSLO
http://bambi.a2u.si/datoteke/2012/Razpi ... lo2012.doc
dobimo se ob 6:45 v Vipavi
kombi:
-Mikuž
-Štrancar
-Uroš
-Švicr
-Mndrin
-Peterček
dobimo se ob 6:45 v Vipavi
kombi:
-Mikuž
-Štrancar
-Uroš
-Švicr
-Mndrin
-Peterček
Re: Pokal Bambi, 26.8.2012, PSLO
Jst bi šou tudi s kombijm.
Tudi jaz.
lp
lp
rezultati --> http://www.kolotek.kelt.si/pokalbambi2012.html
@mndrin
BRAVO !!! , prav tako ostali Izvirovci 
@mndrin
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Nejki krompirja smo nabrali dns

ČESTITKE KLAPA! ŠE POSEBEJ MNDRINU, NA NOVO ODKRITI TALEN KOLESA! BRAVOOOOO
Čestitke vsem. Mndrin ni na novo odkrit talent. Je pokazal že februarja, da mu ta šport leži. Kar tku naprej!
Ne vem, če spada sem ta komentar:Žalostno je, da je pršlo do tega, da hodi na dirke tako malo ljudi.Kategorija MC (2 uvrščena).Zamislit se je treba, ali iti tako naprej,vse ukint, ali kaj spremenit.

Slabo vreme je botrovalo k temu. In žur n ravnah u Bdajnh 
u ITA bi dirko odpovedli, pr nas gremo pa za use soudeavspng napisal/-a:Ne vem, če spada sem ta komentar:Žalostno je, da je pršlo do tega, da hodi na dirke tako malo ljudi.Kategorija MC (2 uvrščena).Zamislit se je treba, ali iti tako naprej,vse ukint, ali kaj spremenit.![]()
tacto,ma n sliki zgleda da hodsta z Mikužem po hišah prodajat krompir in zbirata staro ropotijo za DINOS.tacto napisal/-a:u ITA bi dirko odpovedli, pr nas gremo pa za use soudeavspng napisal/-a:Ne vem, če spada sem ta komentar:Žalostno je, da je pršlo do tega, da hodi na dirke tako malo ljudi.Kategorija MC (2 uvrščena).Zamislit se je treba, ali iti tako naprej,vse ukint, ali kaj spremenit.![]()
Ja, se podpišm pod to. Slaba reklama za kolesarstvo. Treba je objavlat slike kolesarjev z lepimi puncami, kolesarje na stopničkah, v takem ali drugačnem elementu, le ne s petimi žakli krompirja. Mndrin, popazi mal drugič

js na sliki sm prou ŠABAN z veliko začetnico. Predlagam mndrini d da fotko u interne
tku je k greš na dirko brez ku brz k.rca na svatbo in si navajen 35stopinj. Pole morš prosjačit za trenerko Kitajca, na noge si pa uturiš blesave kompresijske štumfe k so ble še edine suhe u kombiji. D o ŠABAN-Buffu sploh ne govorimo

tku je k greš na dirko brez ku brz k.rca na svatbo in si navajen 35stopinj. Pole morš prosjačit za trenerko Kitajca, na noge si pa uturiš blesave kompresijske štumfe k so ble še edine suhe u kombiji. D o ŠABAN-Buffu sploh ne govorimo
Če bi bla še trenirka una na tri črte bi bla slika res popolna.
Če nista prodala robe bo pa hidratov za celo zimo
Čestitke vsem udeležencem
lp
Če nista prodala robe bo pa hidratov za celo zimo
Čestitke vsem udeležencem
lp
Aja Mndrin, ma kej nejsi ti zaznamovan kot nedeljski kolesar?
,...ta bot se ti je usralu na dirki;);););););) 
Pejd še ti jutre. Boš rjku: "Z mndrina j tud twork nedelja!" 
Jaz sem bel prazničen pilot.

Sebastjan napisal/-a:Aja Mndrin, ma kej nejsi ti zaznamovan kot nedeljski kolesar?,...ta bot se ti je usralu na dirki;);););););)
Ma nje wan - si se zmwutu - nedeljski sm jst
SAMO DA SE VRTI!
dirkat je lepu