Adijo Pina; živjo Olympia
Adijo Pina; živjo Olympia
Živjo!
No končno je štorija z Pinarelotom dobila epilog. (Nekaj je popokalo pri objemki prednjega menjalnika; Pinarello pravi da barva, jaz da (vsaj) vrhnja plast karbona. Ko sem okvir dobil nazaj iz tovarne pa so razpoko prebarvali kar z belilom... Pinarello mai piu).
Garancija torej ni šla skozi, vendar se mi je po malo dogovarjanja (pravzaprav kar veliko; en mesec in pol sem hodil po 2x na teden k Čuku) uspelo dobit nov okvir na poceni. Tule je Olympia Hero 2009. Kaj več pa ko bo kaj sešraufano. Lahko da že ta vikend če bo čas.
L.P.
jurc
No končno je štorija z Pinarelotom dobila epilog. (Nekaj je popokalo pri objemki prednjega menjalnika; Pinarello pravi da barva, jaz da (vsaj) vrhnja plast karbona. Ko sem okvir dobil nazaj iz tovarne pa so razpoko prebarvali kar z belilom... Pinarello mai piu).
Garancija torej ni šla skozi, vendar se mi je po malo dogovarjanja (pravzaprav kar veliko; en mesec in pol sem hodil po 2x na teden k Čuku) uspelo dobit nov okvir na poceni. Tule je Olympia Hero 2009. Kaj več pa ko bo kaj sešraufano. Lahko da že ta vikend če bo čas.
L.P.
jurc
Re: Adijo Pina; živjo Olympia
veš kaj jurc,tale olympia je fuuuul huda po dizajnu, dosti bolj ku pinarello
uživej na njej
uživej na njej
Shimano je za ribiče!
ALO, vrži na vagu! Ma ločeno, vilca telaio!Zdej boš vidu kej je kwulo!
kej kulu dej, coragio e gambe, vai jurc!

Mene tudi zanima koliko je težek grušt?kronplatz napisal/-a:ALO, vrži na vagu! Ma ločeno, vilca telaio!Zdej boš vidu kej je kwulo!
Sorry, nisem dal na vago. Nisem toliko mahnjen na vsak gram... Ma je lažji kot Pina.
Bom dal na koncu cel bicikel.
L.P.
jurc
Bom dal na koncu cel bicikel.
L.P.
jurc
ajoj grami, grami, grami 
Fajfa ne sme biti Most, smrdi po Pini 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
jurc, kupi še zippe, haha
Pa sej ni nič drugega kot prebarvan FSAFurbi napisal/-a:Fajfa ne sme biti Most, smrdi po Pini
Ideja ni slabatacto napisal/-a:jurc, kupi še zippe, haha
Sam letos sem že tako ali tako čez proračun (in to ne malo). Če bodo kakšne aero feltne bodo morale počakat drugo leto...
L.P.
jurc
...čestitam jurc, lepo kolo...diši po italjanih
ni pa PRINCE

ni pa PRINCE
Sem tudi jaz tako mislil, ma nič več. Pinarello je en sam marketing. Problem je le v tem, da sem moral enega kupit da sem to pogruntalpinarello napisal/-a:ni pa PRINCE![]()
![]()
Olympia bo za dve sezoni (to in naslednjo) potem pa: Scott, Specialized, Cervelo, Giant, Felt. Drugega ne gledam več.
Mimogrede, Olympio sem dobil za dobesedno 1/4 cene Princa
L.P.
jurc
Eko, sestavljen. Čeprav ta vikend ga še verjetno ne bo na cesti, ker bi rad nekaj za diplomsko skončal.
PS: Ni Prince. Je Heroj
L.P.
jurc
PS: Ni Prince. Je Heroj
L.P.
jurc
Ojla,ma ti povem jst kolko vaga telaio 1250g ,ma da nisi nazaj kupu prevelikega,vilca vaga pej cca390g!VA BENE?
Zdaj pej začni lajbat!
LP
Zdaj pej začni lajbat!
LP
Pa zakaj se vsi tako obremenjujete z velikostjo mojega okvirja? V čem je fora
L.P.
jurc
L.P.
jurc
ma če si ga odrezu na mero, mislim tega na sliki, pole je prou ku ulit zate.
Lep, moderen bicikel, verjamem da ti ga bo užitek furat. 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi