Vseeno hvala za vabilo...ma greva skupaj s Cokotom...lahka.. se pa dobimo na bloku in gremo skupaj..ok?vale napisal/-a:AVSPNG lahko greš z mano,ob 6.10 bom na črpalki PETROL na Vrtojbenskem bloku,počakamo klubski kombi.
Če greš z mano me dobiš na 031/665-985,do 15 ure,ali pusti SMS.
Valerio
CORSA PER HAITI, Udine, nedelja 3. maja 2009
Re: CORSA PER HAITI, Udine, nedelja 3. maja 2009
Živjo,
malo se lomim s tole italijansko on-line prijavnico pa bi vas par stvari povprašal.
S kolegom se želiva prijaviti še danes (33€ je prijavnina do 2.maja, torej še danes),
pa mislim, da piše, da je treba faxirati potrdilo o plačilu. Bi šlo skozi, če plačava
preko klika in prineseva potrdilo na samo dirko?
Lp
malo se lomim s tole italijansko on-line prijavnico pa bi vas par stvari povprašal.
S kolegom se želiva prijaviti še danes (33€ je prijavnina do 2.maja, torej še danes),
pa mislim, da piše, da je treba faxirati potrdilo o plačilu. Bi šlo skozi, če plačava
Lp
Piše, da je potrebno faxirat potrdilo o plačilu in kopijo licente. Brez tega on-line prijava ne velja..mikimiska napisal/-a:Živjo,
Lp
Kaj pa, če bi poslala preko e-maila?
Še eno vprašanje
Če bi plačal danes preko klika, bi bilo dejansko plačilo izvedeno šele v ponedeljek. Mogoče kdo ve,
ali potrdilo, da je bil nalog za plačilo izdan, vendar pa plačilo še ni bilo izvršeno, tudi velja?
Hvala.
Če bi plačal danes preko klika, bi bilo dejansko plačilo izvedeno šele v ponedeljek. Mogoče kdo ve,
ali potrdilo, da je bil nalog za plačilo izdan, vendar pa plačilo še ni bilo izvršeno, tudi velja?
Hvala.
Zakaj se posamezniki ne prijavite oziroma ne plačate z 'Active.com', kar ponujajo na njihovih straneh?
Na strani http://www.corsaperhaiti.com/2009/corsa ... _fondo.htm izbereš v menuju na levi spodaj v poglavju 'Iscrizioni' točko 'Pagamento on-line G/M fondo'.
Jaz sem se prijavil tako in se pojavil na seznamu prijavljenih preden sem jim uspel kaj pofaksirati.
Na strani http://www.corsaperhaiti.com/2009/corsa ... _fondo.htm izbereš v menuju na levi spodaj v poglavju 'Iscrizioni' točko 'Pagamento on-line G/M fondo'.
Jaz sem se prijavil tako in se pojavil na seznamu prijavljenih preden sem jim uspel kaj pofaksirati.
Se drugače sploh da plačati tam, jutri na štartnem mestu?
se da plačat tudi tam.. 
...ajde fantje rezultate gor, d se mal pohvalte...
ne mi rečt d ni neč

ne mi rečt d ni neč