Sam svoj mehanik
Re: Sam svoj mehanik
kej kdu vej ki bi se dobilu tisto gumo ki pride pri ročkah za Shimano 6500? Lih po Ebayu ne bi tega kupavu..
Pr mene dma, rabljene ma dwuobre, kliči Tactuja kej in koga kapito

Si zastwpu, MONA?!kronplatz napisal/-a:Pr mene dma, rabljene ma dwuobre, kliči Tactuja kej in koga kapito![]()
![]()
Mulo jwpr

kašne grde smeškote daješ sm se prou ustrašukronplatz napisal/-a:Mulo jwpr![]()
![]()
![]()
![]()
Če bi se najdu kdu k bi znal glavo leve ročke (Shimano Ultegra ST-6501) sestavit bi blo super...v nasprotnem primeru iščem ročke Shimano 2x9(par) po ugodni ceni 
nisi neč preštudiru unih fedru?Bosta92 napisal/-a:Če bi se najdu kdu k bi znal glavo leve ročke (Shimano Ultegra ST-6501) sestavit bi blo super...v nasprotnem primeru iščem ročke Shimano 2x9(par) po ugodni ceni
jst sm se enkrt jgru če nej prou n prafaktorjeh lohk kej rataBosta92 napisal/-a:Če bi se najdu kdu k bi znal glavo leve ročke (Shimano Ultegra ST-6501) sestavit bi blo super...v nasprotnem primeru iščem ročke Shimano 2x9(par) po ugodni ceni
hja, edn j verjetnu notr, sam zdej mi preskakuje...čudne rečitacto napisal/-a:nisi neč preštudiru unih fedru?Bosta92 napisal/-a:Če bi se najdu kdu k bi znal glavo leve ročke (Shimano Ultegra ST-6501) sestavit bi blo super...v nasprotnem primeru iščem ročke Shimano 2x9(par) po ugodni ceni
ma dela vsaj ročka? Vsaj približno?
ja ma sam prbližno 
ma oštja, šalta al ne? Če je, pole je sam feder narobe denen notr, capito!?
ma šaltlu j, zdej pa n več, ker se j neki zmaknilo. Sigurno j feder nrobe notr dan, kr ga malo blokira na plastiki, sam nvem več kku nej ga še obrnem, de bo prou 
jaoo, ja pole smo uni dan že prou prbližno zložili, sam k bi kšn vedu ki je točno feder bi tud blo fajn..neki sm gledu na youtube ma nism dobu tapravgaBosta92 napisal/-a:ma šaltlu j, zdej pa n več, ker se j neki zmaknilo. Sigurno j feder nrobe notr dan, kr ga malo blokira na plastiki, sam nvem več kku nej ga še obrnem, de bo prou
ma se par urc lajbanja pa bo 
Ima mogoče kdo za posodit kontrolnik nosilca menjalnika, ker na roke ga nikakor ne morem točno naravnat?
Jaz imam vprašanje:
Opazil sem da recimo če pritisnem na prednjo zavoro in poskušam premakniti kolo malo naprej in nazaj se čuti "luft na balanci", konkretno luft v ležajih kjer se vilice vrtijo (headset). Ne spomnim se, ker nisem nikoli poizkusil, če je to delalo še lani, ko sem kolo nabavil (rabljeno). Sem poizkusil odvit fajfo in gor pokrov teh ležajev, da bi malo bolj na tesno ulegel vse skupaj (pokrov na distančnik in tega na fajfo), ampak ni efekta. A morem ležaj zamenjati ali je to "normalno" da mal pleše (za primer mogoče pleše konec vilice za 5mm s kolesom na tleh+zavoro rahlo pomikanje naprej-nazaj)?
Opazil sem da recimo če pritisnem na prednjo zavoro in poskušam premakniti kolo malo naprej in nazaj se čuti "luft na balanci", konkretno luft v ležajih kjer se vilice vrtijo (headset). Ne spomnim se, ker nisem nikoli poizkusil, če je to delalo še lani, ko sem kolo nabavil (rabljeno). Sem poizkusil odvit fajfo in gor pokrov teh ležajev, da bi malo bolj na tesno ulegel vse skupaj (pokrov na distančnik in tega na fajfo), ampak ni efekta. A morem ležaj zamenjati ali je to "normalno" da mal pleše (za primer mogoče pleše konec vilice za 5mm s kolesom na tleh+zavoro rahlo pomikanje naprej-nazaj)?
GARMIN CONNECT____STRAVA
_ODOmeter:
__2010...2,000km_____2011...5,000km_____2012...7,300km
__2013...7,300km_____2014...9,400km
_ODOmeter:
Pridi mimo, da ti kontroliram zadevo. 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
OK, bom prišel, še prej te pokličem. Tnx.
GARMIN CONNECT____STRAVA
_ODOmeter:
_ODOmeter:
Lep pozdrav.Mene zanima če kdo ve, kako bi na enostaven način uštimal muslauf.Oz.zablokiral zadnji pesto lp.