Dirka na Matajur, nedelja 5.september 2010
Dirka na Matajur, nedelja 5.september 2010
gre kdo na to?
Štart ob 10:30 S. Pietro al Natisone
dejmo klančerji, lohku štartajo tudi tisti k nimjo udace licence
Štart ob 10:30 S. Pietro al Natisone
dejmo klančerji, lohku štartajo tudi tisti k nimjo udace licence
Re: Dirka na Matajur, nedelja 5.september 2010
pridem na matajur z družino se vidimo
midva z Marto greva po stari cesti proti Cividalom...8.00 lahko se dobimo na kofetu na OMW Ajševica
kaku je šlo učeri?
Če bi šlu dobru, bi bli že rezultati gor. Tako kot so pri furbiju slikce v momentu.
Rok zmagu generalno!Pika Mercator počiva, bla špejža.. 
Rok bojkotira forum, če že ne celotnega kluba, od Gira FVG naprej. Le zakaj? Rok, čestitke, če si res zmagal.
Čiminelčk je zmagu generalno
EVO....blu je nanaku taku...blu nas je okul 80-100.....generalno zmagu Cgiminello....Od izvira bli:Čibej z Bca, ki je bu recimo10.15 generalno, 5.kategorija Vet., jz sem bu nekje 25 generalno, 9 categ. Vet, za mano pršu Rok Lozarjev..se mi zdi da je bu 6.v kategoriji..in še za Rokom..Kitajc., ki pa ne vem kolku je pelu...
Drugače Matajur je zelo lep klanc, pedalabile, nič bat,se ga da lepo pelat v grupci...mal zategne od 5 km naprej, ma se da tud odpočit vmes, ker so % manjši...jupiiiiiii
Drugače Matajur je zelo lep klanc, pedalabile, nič bat,se ga da lepo pelat v grupci...mal zategne od 5 km naprej, ma se da tud odpočit vmes, ker so % manjši...jupiiiiiii
Ja ma če jst nebi padu na d.t. bi bli vsi za manoavspng napisal/-a:EVO....blu je nanaku taku...blu nas je okul 80-100.....generalno zmagu Cgiminello....Od izvira bli:Čibej z Bca, ki je bu recimo10.15 generalno, 5.kategorija Vet., jz sem bu nekje 25 generalno, 9 categ. Vet, za mano pršu Rok Lozarjev..se mi zdi da je bu 6.v kategoriji..in še za Rokom..Kitajc., ki pa ne vem kolku je pelu...
ej mulo kolko si peljou? Napiši kapito!avspng napisal/-a:EVO....blu je nanaku taku...blu nas je okul 80-100.....generalno zmagu Cgiminello....Od izvira bli:Čibej z Bca, ki je bu recimo10.15 generalno, 5.kategorija Vet., jz sem bu nekje 25 generalno, 9 categ. Vet, za mano pršu Rok Lozarjev..se mi zdi da je bu 6.v kategoriji..in še za Rokom..Kitajc., ki pa ne vem kolku je pelu...
Ow mulo kdi bomo šli szi avtobusm ma izlet wd Pomurje trans?
si flju temo, capito!kronplatz napisal/-a:Ow mulo kdi bomo šli szi avtobusm ma izlet wd Pomurje trans?
bravo Vidič in Lodzar, pridna!
A te točke sta lovila celo sezono?