se lotmo prodajat stare drese na dražbipinarello napisal/-a:drugu lejtu bo trejba tazga sponzorja dobit, d bojo mejli tud butci zastujn štartnine![]()
Maraton Alpe SCOTT, Kamnik, 4.7.2010
Re: Maraton Alpe SCOTT, Kamnik, 4.7.2010
ja rejs n rzumm zkej uzamejo licenco in pul n grejo n nobeno dirko ma z gvart in plmut so pa dubri j vit d nej še recesijeFurbi napisal/-a:Ja, fajn je blo ... škoda da nas ni bilo več Izvirovcev. Glede na to da imamo 70 članov, 37 z licenco ... sem vas več pričakoval na tem maratonu.
kej ima licenca pr tem maratoni???švicr napisal/-a:ja rejs n rzumm zkej uzamejo licenco in pul n grejo n nobeno dirko ma z gvart in plmut so pa dubri j vit d nej še recesijeFurbi napisal/-a:Ja, fajn je blo ... škoda da nas ni bilo več Izvirovcev. Glede na to da imamo 70 članov, 37 z licenco ... sem vas več pričakoval na tem maratonu.
Sedaj poteka v tej temi debata med kolesarji in "kolesarji" 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
lohk sm se slabu izrazu če n hudiš n tekme n rabiš licence in še kšn soud imš u žjepi z drestacto napisal/-a:kej ima licenca pr tem maratoni???švicr napisal/-a:ja rejs n rzumm zkej uzamejo licenco in pul n grejo n nobeno dirko ma z gvart in plmut so pa dubri j vit d nej še recesijeFurbi napisal/-a:Ja, fajn je blo ... škoda da nas ni bilo več Izvirovcev. Glede na to da imamo 70 članov, 37 z licenco ... sem vas več pričakoval na tem maratonu.
ja rejs smo kšn but bel zdvlni uni kr smo nejklih n srejdi ku uni kr so vcprejdi ma bel me znima kje stecoko napisal/-a:Vsak ima svoj cilj, tisi z bolj splošnim so večkrat srečni kot tisti s konkretnejšim. Ti si včeraj verjetno skakal od veselja ?!?!Furbi napisal/-a:Ne mi demoralizirat kolesarjev! Na tisoče ljudi po svetu hodi na maratone ker želijo to doživeti .,.. jih ne briga razultat, želijo le prevoziti vse te klance v prijetni družbi kolesarjev.coko napisal/-a:Ste že pridni. Ni lahko vozit pri 30 stopinjah, še posebno če ne treninarš v takih pogojih in ne tako dolgih fur. To je maraton za tiste, ki delajo 20k+ km na leto, in vsaj 20 X čez 130 km. Bravo vsem Izvirovcem!
Kolesarka je tud nona z mestnim kolesom, ki gre v špar po špežo. Taki gospe je cilj nakup, "kolesarjem" (butcem) prevoziti maraton, kolesarjem (še večjim butcem) maraton zmagati, organizatorjem pa nekaj zaslužiti. Poraja se vprašanje kakšen je interes klubov in njihovih članov?Furbi napisal/-a:Sedaj poteka v tej temi debata med kolesarji in "kolesarji"
za uživat se gre na dolg trening... tko ku tacto pa jst...
To je u bistvu kar neki maraton... Neka združena klasifika k se po nevem kašnem kjuču sešteva...
Tisti, k ste bli gor, dejte mi vsaj en dober razlog, zakaj nej bi šou in daju (velik) soud za štartat?
To je u bistvu kar neki maraton... Neka združena klasifika k se po nevem kašnem kjuču sešteva...
Tisti, k ste bli gor, dejte mi vsaj en dober razlog, zakaj nej bi šou in daju (velik) soud za štartat?
Shimano je za ribiče!
dejstvo je de na vseh dirkah ne upaš bet spredi in še manj zmagat. Js rečmo n razumem ledi k imjo interes pobjedit krono u St. Jochanu in pole se grejo pokurt do tkrt. Pa ja je lepš stopt na zmagovalni oder na taki dirki in si rečt sm neki nrdu ku bit 5. ...coko napisal/-a:Kolesarka je tud nona z mestnim kolesom, ki gre v špar po špežo. Taki gospe je cilj nakup, "kolesarjem" (butcem) prevoziti maraton, kolesarjem (še večjim butcem) maraton zmagati, organizatorjem pa nekaj zaslužiti. Poraja se vprašanje kakšen je interes klubov in njihovih članov?Furbi napisal/-a:Sedaj poteka v tej temi debata med kolesarji in "kolesarji"
In zakej bi meli vsi isti interes? Šampjoni zbirajo dirke k jim ustrezajo, ne pa usega s kraja. Zato! So šampjoni. Talent loh koristiš na tvojem terenu ne na sosedovem.
Na tvoje uprašanje kašn je interes klubov pa bi js reku tako: nej bi bil tak, kakršen je interes članov......
coko napisal/-a:Kolesarka je tud nona z mestnim kolesom, ki gre v špar po špežo. Taki gospe je cilj nakup, "kolesarjem" (butcem) prevoziti maraton, kolesarjem (še večjim butcem) maraton zmagati, organizatorjem pa nekaj zaslužiti. Poraja se vprašanje kakšen je interes klubov in njihovih članov?Furbi napisal/-a:Sedaj poteka v tej temi debata med kolesarji in "kolesarji"
Veš kaj COKO... moja nuona si je raje nabavla moped
Tvoja nona je od vseh nas še najbolj pametnamarkolo napisal/-a:coko napisal/-a:Kolesarka je tud nona z mestnim kolesom, ki gre v špar po špežo. Taki gospe je cilj nakup, "kolesarjem" (butcem) prevoziti maraton, kolesarjem (še večjim butcem) maraton zmagati, organizatorjem pa nekaj zaslužiti. Poraja se vprašanje kakšen je interes klubov in njihovih članov?Furbi napisal/-a:Sedaj poteka v tej temi debata med kolesarji in "kolesarji"
Veš kaj COKO... moja nuona si je raje nabavla moped![]()
zgleda, da človek pride enkrat k pameti..čeprav pri 75coko napisal/-a:Tvoja nona je od vseh nas še najbolj pametnamarkolo napisal/-a:coko napisal/-a:Kolesarka je tud nona z mestnim kolesom, ki gre v špar po špežo. Taki gospe je cilj nakup, "kolesarjem" (butcem) prevoziti maraton, kolesarjem (še večjim butcem) maraton zmagati, organizatorjem pa nekaj zaslužiti. Poraja se vprašanje kakšen je interes klubov in njihovih članov?Furbi napisal/-a:Sedaj poteka v tej temi debata med kolesarji in "kolesarji"
Veš kaj COKO... moja nuona si je raje nabavla moped![]()
![]()