dobra švicr, dobra!!!švicr napisal/-a:mal murš tut z miško kolesart če čiš d te rzume drgač j pa slovenka in se gruznu mal potiTOMAŽ napisal/-a:zmjri več švic'rju po cejsth - zdej so tudi švic'rke
Moj trening danes
Re: Moj trening danes
Danes vstal ob 6:oo in šel do Razdrtega in nazaj.81km,avg 27.Mi je ful mučno vstajat in vozit ob taki uri,ma drugače ne gre.Kako pa ostali vozite ob taki vročini?
Ne ostane druzga kot po vročini - po službi med 16. in 18 - 18.30
Sej k se peleš ni tolku slabo
Sej k se peleš ni tolku slabo
SAMO DA SE VRTI!
od 18 do 20, 21 se da prou lepo ni niti čutit neke vročine....
po vročini vozmo. Kdor ne bo treniru po vročini tud na dirkah se ne bo vozu dobro 
Sej nje da bi treniru za dirke ma nimam druzga cajta - služba + družina
SAMO DA SE VRTI!
ma sej ni panike, se enkat vmes ustaviš in natankaš flaše u eno vodo d se obliješ če je hudu
Ma res meni ni panike - imam rajš vročino ku mraz.
Sem šou u soboto u takm cajti ene 100 km - po soški u Brda, u Miren, na Kras, u Doberdob do Gradiške in domov.
Prou lepu toplu - mislim da bo u nedelju podobno na Alpah
Sem šou u soboto u takm cajti ene 100 km - po soški u Brda, u Miren, na Kras, u Doberdob do Gradiške in domov.
Prou lepu toplu - mislim da bo u nedelju podobno na Alpah
SAMO DA SE VRTI!
Polletje je že mimo.Koliko kilometrov ste prevozili letos?Meni je ratalo 6500.
danes 105 km , 2000 višincu....avspng,coko, tacto in v. bonča.......dobro smo ga žgali...jupiii
Na klance bi lohk mal bolj pritisnili. Bem, pa drugič. Sicer pa lepo vreme, sončno, prava temperatura, dobra družba, zmeren tempo v zoni 2. Suprca
Mal preračunal višince, ta teden preko 6000. Že skori mal skurjen. Drugo nedeljo bomo spet superkompenzirali
En dober članek na to temo http://www.joefrielsblog.com/2010/06/mo ... block.html. Furbi, če boš na morju mal gonu in mal plaval, boš po prihodu domov letu.
Moj trening včiraj:
Odhod z avtom od doma ob 4.20. Ob 6.00 štart od koče Izvira Soče, zavetišče pod Špičko, Jalovec, Kotovo sedlo, Tamar, Sleme, Vršič, Izvir Soče. Cilj ob 16.15.
čas hoje: 7h 30 min
poraba: 3800 kcal
pulz: 155
višinci: 5168m
Dns mulsklfibr
Odhod z avtom od doma ob 4.20. Ob 6.00 štart od koče Izvira Soče, zavetišče pod Špičko, Jalovec, Kotovo sedlo, Tamar, Sleme, Vršič, Izvir Soče. Cilj ob 16.15.
čas hoje: 7h 30 min
poraba: 3800 kcal
pulz: 155
višinci: 5168m
Dns mulsklfibr
ma kej si tjku al kej? 
Blizu je blu 
jst grem pa jutre mal hodt: Stržišče - Črna prst - Rodica - Stržišče....nbo nvem kej ma nejki pa je 
danes bil na dirki Vila Santina....Passo Pura...Dirka je bila odpovedana, zaradi muh Cipriania, ker je bilo vreme več kot primerno za dirko.Prišlo je kar veliko ljudi...in smo se v skupini 40 kolesarjev odpeljali na trening po progi dirke...v polnem tempu...lušno je blo.... 
Si bom sposodu kar tole temo - kakšen kandidat za Solesino dons? http://xrl.us/bhweb5
MAva z Ropretom še 1-2 platza - štartava 10-15 iz KR.
lp,oTTo
MAva z Ropretom še 1-2 platza - štartava 10-15 iz KR.
lp,oTTo
Včeraj sem šel še z tremi Vipavci(Lucjan,Česen in še eden) od Bukovice mimo Sesljana do odcepa za Gorjansko in nazaj,oni pa čez Komen v Vipavo.Avg 32,7 km/h.Res dobro in hitro.Dopoldne pa sem eno uro treniral z utežmi zgornji in osrednji del.
Kako je z osrednjim delom? Ko ga jaz treniram, mi mišica otrdi hitreje kot navadno.