Jaz grem na trening ... greš tudi ti ?
Re: Jaz grem na trening ... greš tudi ti ?
Hm. Kdaj pa bo superkompenzacija?

joj čoko...
Sej vejš tacto, trening->utrujenost->overričing->počitek->superkompenzacija->razpaljottacto napisal/-a:joj čoko...
superkompenzacija zajema več stopenj...vem vem čoko
razpaljot kalinka!!! hehe
Uuuu, tu pa gre! Se vidi, da je izboljšana kompresija na tistih dveh batih!Furbi napisal/-a:Jutre pa kronometerca ....
SAMO DA SE VRTI!
Fantički... jaz grem gledat DOS zdaj... 2 birce, slovenska zastava v roke in gasaaa.... 
Jst tud birc....kar nekaj. Še prej pa 3,5 ur z avspuhom (čigar forma je še vedno v vzponu
) Zastavo na plano pa ob katerem bolj pomembnem mednarodnem dogodku.
kdu je za tu, da grjmo na rundo po tekmi SLO-ANG.......FAMA OB 18h......

Kam boš rinu po tekmu. Boš še kšn znak podru. 
Aja, sej ti nisi Bdajnc.coko napisal/-a:Kam boš rinu po tekmu. Boš še kšn znak podru.
Rajši, ku štdirš jt po tekmi n trening, kr nej možnu, če si tprau Slovenc, mi rajši počasi vrni roge za kronometerpinarello napisal/-a:kdu je za tu, da grjmo na rundo po tekmi SLO-ANG.......FAMA OB 18h......![]()
Z ročkami al brez, dejte fajn zapit današnjo uvrstitev v osmino. Švicr, z ročkami pa nazdraviva v Solkanu a?

vla in dubru vazi brez padcu in ostali tudi kdor ne skače ni slovenccoko napisal/-a:Z ročkami al brez, dejte fajn zapit današnjo uvrstitev v osmino. Švicr, z ročkami pa nazdraviva v Solkanu a?![]()
![]()
![]()
Gre kdo danes popoldne na trening ... 3 ure ... čez rebernice, kalce, godovič, črni vrh ... media tempo
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
nvem al si že palu to al nje...jst grjm čz pol ure. Nvem pa še al čz Podkraj al Godovič...se bom odloču po poti 
Če kdo nima kaj pametnejšega za delat, se mi ob 18:00 lohku pridruži na Rebernicah in Nanosu, 5 X 12min na trdo. Al pa jutre zjutro ob 8:30 ene 4 urce. Vabljeni! JUHU
a ne lih malo pretiravaš?
prvo zjutro 4 ure... in popoldne še 5 x 12 minut na klanc. ala ti vera, če zdržiš brez da te spoha
prvo zjutro 4 ure... in popoldne še 5 x 12 minut na klanc. ala ti vera, če zdržiš brez da te spoha
Shimano je za ribiče!
ga nisi razumu, oz je malo čudno napisu. On gre dns na klanc, jutre pej 4hrlozar napisal/-a:a ne lih malo pretiravaš?
se opravičujem
se mi je že zdelo enormno
Shimano je za ribiče!
Kej pridesta jutre. Na izi ene 4 urce, tja nekam do Gradiške, po ravnem, 27-30avg.rlozar napisal/-a:se opravičujem![]()