jezit??kdu??Ok bem te pokličemcoko napisal/-a:Bem,bem,nje se jezitAlora zmenjeno za jutri,štrartam predvidoma ob 12:00 iz GO.Pokliči,piši,....
Moj trening danes
Re: Moj trening danes
Tud pr nuli se lepo dolgo pelje.Če in ko gremo to soboto,pa si dejte oblečt dvoje nogavic,nogavice čez šprintrce in gamaše.Druge okončine ne trpijo tolko,le stopala,kar je logično,ker mišice na nogah vso kri pokurijo-jebem jim mast.
Fantje jaz sem si nabavil to:

To dela čudeže, nič več zmrznjenih prstov. Danes sem bil 3 ure in je bila temperatura med 1 in -2 °C. Zeblo je vse drugod razen v noge.
js sm mel dns eno klceto in gor ta tenke gamaše, pa še čez neopren gamaše, je ku šuscoko napisal/-a:Tud pr nuli se lepo dolgo pelje.Če in ko gremo to soboto,pa si dejte oblečt dvoje nogavic,nogavice čez šprintrce in gamaše.Druge okončine ne trpijo tolko,le stopala,kar je logično,ker mišice na nogah vso kri pokurijo-jebem jim mast.
Nedelja, 20.12.Tudi danes se je dalo lepo kolesarit....Bila sva Coko in oton ,4ure in pol....naredila 105 km, 800 višincev..in si prav dobro navrtela noge...nekaj časa nama je delal družbo tud naš Kronplatz....ostalih kolesarjev nisva srečala..šaldu fajn je blu... 
markolo:
Fantje jaz sem si nabavil to:.
.to pride pr nas upoštev en tedn v letu...al pa še to ne..
Fantje jaz sem si nabavil to:.
.to pride pr nas upoštev en tedn v letu...al pa še to ne..
Jst sm dns probou te MTB šprintrce ... super stvar.
Me mika de bi kupu še ene cestne

Me mika de bi kupu še ene cestne

.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Furbi ti prodam jst take šulne k jščeš ti, jst bom wazu pozimi szi Salomon klipsarji!
O.K. prinesi ... št.44 ... za 50€ ... novekronplatz napisal/-a:Furbi ti prodam jst take šulne k jščeš ti, jst bom wazu pozimi szi Salomon klipsarji!
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Za 50 € dobiš samo vložek šolna CAPITO amico!!!
jej ma gre hitru wkuli k kej zveš,hahahakronplatz napisal/-a:Za 50 € dobiš samo vložek šolna CAPITO amico!!!
Danes sem kolesaril z MTB ... 3 ure po gozdovih na teritoriju Razdrto - Senožeče - Dolenja Vas. Vreme super ... občasno je sijalo sonce. 
..ostalo in prišlo v Ajdovščino nas je 6 kolesarjev,suma;skoraj 4 ure in pol.126 km, 1400 višincu,,,včeri in danes 247.9 km 
js sm mel lih tolk, edin mnj časa
,,ne razumem tegatacto napisal/-a:js sm mel lih tolk, edin mnj časa
ja mnj klanca smo nardili dns..pa j cajt manjši,capito!govorim za dns
..pol ste pa meli krepko čez 30 povprečnotacto napisal/-a:ja mnj klanca smo nardili dns..pa j cajt manjši,capito!govorim za dns
ti napišem pole kolk je bla..
mal z zamudo, bla je lih čez 30,
sm mel par napak v fajlu od Polarja in k sm popravu je vrglu vn mal čez 30..
Kok ste meli vi u nedelo?
sm mel par napak v fajlu od Polarja in k sm popravu je vrglu vn mal čez 30..
Kok ste meli vi u nedelo?