Moj trening danes
Re: Moj trening danes
Predlagam, da namesto citiranih podakov raje kar prilepite graf, da se tudi vizuelno vidi, kako je stvar zgledala...
Kdo ve, lahko pa bo kdo šel po določeni trasi in se primerjal z časom sotekmovalca.
Kdo ve, lahko pa bo kdo šel po določeni trasi in se primerjal z časom sotekmovalca.
Shimano je za ribiče!
..pol lahko hoče kateri na silo bit boljši..in kje omaga.....ga boš ti hodu iskat?rlozar napisal/-a:Predlagam, da namesto citiranih podakov raje kar prilepite graf, da se tudi vizuelno vidi, kako je stvar zgledala...
Solo v sistian:
Dist: 96 km
Dur: 3 h 10 min
Spd: 30,5 km/h
Asc: n/a
Dist: 96 km
Dur: 3 h 10 min
Spd: 30,5 km/h
Asc: n/a
mimo....5000...km
avspng napisal/-a:mimo....5000...km
do konc leta te že ulovim
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
da ne bo sam rivalstva...tud kaj sodelovanjaFurbi napisal/-a:avspng napisal/-a:mimo....5000...kmBemti, za 400 me vodiš
do konc leta te že ulovim
Tu bo žgalu lejts a fanta? Sam de se ne bobita med sabo 
o čokoooooocoko napisal/-a:Tu bo žgalu lejts a fanta? Sam de se ne bobita med sabo
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
OD 1, aprila naprej ne bomo več šteli km..ampak kontrast med belo in rjavo na rokah in nogah....
....predlagam nagrado za zmagovalca..ki naj ga izberejo najbl temni prosilci za azil ..na naslednjih možnih lokacijah...
možna podelitev..v Gradiški na avtobusni (it)...
možna podelitev..v Gradiški na avtobusni (it)...
dns na rundi
Dist: 56 km
Dur: 1 h 33 min
Spd: 36,1 km/h
Asc: 364 m
Sej bo, sej bo ...
Dist: 56 km
Dur: 1 h 33 min
Spd: 36,1 km/h
Asc: 364 m
Sej bo, sej bo ...
...sam 36,1...sej ste mejli zmagovalca reane s sabo 
dns..s furbijem čez Opatje.....avg. 36.4km/h..je kazalo..na cesti v Mančah...pol sva proti Vipavi mal zabremzala 
Furca danes:
Dist: 120 km
Dur: 3 h 50 min
Spd: 31 km/h
Dist: 120 km
Dur: 3 h 50 min
Spd: 31 km/h
Eko, končno prihajam malce bolj v kondicijo; po tem ko sem pred mesecem dni ugotovil, da nisem niti za skupino sposoben vozit...
Torej, danes:
Trip: 184km
Avg: 32,1 km/h
To je moj prvi trening letos usmerjen direkt v furo na Pag poleti. Drugače imam kolikor toliko redne fure po 115km. Mi je pa šlo kar odlično, moram priznat da me je kar presenetilo. Zjutraj sem pojedel ene kosmiče, potem sem do 12h delal in nato na bicikel. Praktično 180km na tešče...
Ahja, sorry da se na strani trenutno nič kaj dosti ne dogaja, sam dela z diplomo imam res čez glavo
L.P.
jurc
Torej, danes:
Trip: 184km
Avg: 32,1 km/h
To je moj prvi trening letos usmerjen direkt v furo na Pag poleti. Drugače imam kolikor toliko redne fure po 115km. Mi je pa šlo kar odlično, moram priznat da me je kar presenetilo. Zjutraj sem pojedel ene kosmiče, potem sem do 12h delal in nato na bicikel. Praktično 180km na tešče...
Ahja, sorry da se na strani trenutno nič kaj dosti ne dogaja, sam dela z diplomo imam res čez glavo
L.P.
jurc
MIMO..9000 KM... 
Zadnjič spremenil bt88, dne 19 Jun 2009, 09:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Nejki je nejki, neč nej neč.