GABRJE - cestna dirka , nedelja 6. junij 2010
GABRJE - cestna dirka , nedelja 6. junij 2010
RAZPIS za cestno kolesarsko dirko
ki bo v NEDELJO, 6. JUNIJA 2010 v Gabrju.
Organizator: Kolesarsko društvo Papež Podgorje
Vrsta dirke: Krožna dirka, ki šteje za pokal Slovenije v cestni vožnji za kategorije amaterji, veterani in ženske. Dolžina kroga je 4.900 m z višinsko razliko 90 m.
Merjenje časov: Merjenje časov bodo izvajali sodniki licencirani pri KZS.
Časi startov:
ob 14.00 Master E, F, G, H , I in Ženske A, B ; 6 krogov - 29,4 km - 540 vm
ob 15.10 Master B, C, D ; 8 krogov - 39,2 km - 720 vm
ob 16.30 Amater A, B, C, Master A ; 10 krogov ali 49,0 km - 900 vm
http://www.bikemap.net/route/366023#lt= ... 6&z=14&t=3
Pravica nastopa: Pravico nastopa imajo vsi kolesarji, za PSLO se štejejo le rezultati tekmovalcev z veljavno lincenco pri KZS.
Prijave: Na dan tekmovanja 12.00 do 13.00 v pisarni dirke na štartno ciljnem prostoru.
Štartnina: 15 EUR. Vsak tekmovalec dobi osvežilno pijačo na cilju in toplo malico v gostilni.
Nagrade: Prvi trije v kategoriji prejmejo pokal.
Rezultati: Največ 30 minut po koncu tekmovanja.
Pritožbe: Sprejemal jih bo glavni sodnik 15 minut po objavi rezultatov s pologom 25 ?, ki se v primeru ugodne rešitve vrnejo.
Razglasitev: Podelitev nagrad bo štartno ciljnem prostoru 30 minut po objavi rezultatov.
Splošne določbe: Med tekmovanjem so na progi le vozila, ki jih določi organizator, sodniška vozila. Organizator ne odgovarja za posledice, ki bi nastale zaradi nespoštovanja predpisov in navodil ob startu, kakor tudi ne za morebitno škodo, ki jo tekmovalci povzročijo sebi ali tretji osebi.
Ogrevanje na progi v času tekmovanja je prepovedano.
Tekmovalcu, ki bo zaloten na ogrevanju na progi v času tekmovanja, bo odvzeta pravica nastopa na prireditvi.
Dostop: Iz smeri LJ in MB: izvoz Kronovo, v krožišču desno proti Otočcu, skozi Šentpeter proti Ratežu. V Ratežu smer Brusnice. Od Brusnic naprej bodo postavljene usmerjevalne table in redarji. Parkirišče v Gabrju bo označeno.
Kontaktne osebe:
Matko Slavko: 031-377-114
Papež Sandi: 031-622-329
Gorjanec Dušan: dusan.gorjanec@volja.net
ki bo v NEDELJO, 6. JUNIJA 2010 v Gabrju.
Organizator: Kolesarsko društvo Papež Podgorje
Vrsta dirke: Krožna dirka, ki šteje za pokal Slovenije v cestni vožnji za kategorije amaterji, veterani in ženske. Dolžina kroga je 4.900 m z višinsko razliko 90 m.
Merjenje časov: Merjenje časov bodo izvajali sodniki licencirani pri KZS.
Časi startov:
ob 14.00 Master E, F, G, H , I in Ženske A, B ; 6 krogov - 29,4 km - 540 vm
ob 15.10 Master B, C, D ; 8 krogov - 39,2 km - 720 vm
ob 16.30 Amater A, B, C, Master A ; 10 krogov ali 49,0 km - 900 vm
http://www.bikemap.net/route/366023#lt= ... 6&z=14&t=3
Pravica nastopa: Pravico nastopa imajo vsi kolesarji, za PSLO se štejejo le rezultati tekmovalcev z veljavno lincenco pri KZS.
Prijave: Na dan tekmovanja 12.00 do 13.00 v pisarni dirke na štartno ciljnem prostoru.
Štartnina: 15 EUR. Vsak tekmovalec dobi osvežilno pijačo na cilju in toplo malico v gostilni.
Nagrade: Prvi trije v kategoriji prejmejo pokal.
Rezultati: Največ 30 minut po koncu tekmovanja.
Pritožbe: Sprejemal jih bo glavni sodnik 15 minut po objavi rezultatov s pologom 25 ?, ki se v primeru ugodne rešitve vrnejo.
Razglasitev: Podelitev nagrad bo štartno ciljnem prostoru 30 minut po objavi rezultatov.
Splošne določbe: Med tekmovanjem so na progi le vozila, ki jih določi organizator, sodniška vozila. Organizator ne odgovarja za posledice, ki bi nastale zaradi nespoštovanja predpisov in navodil ob startu, kakor tudi ne za morebitno škodo, ki jo tekmovalci povzročijo sebi ali tretji osebi.
Ogrevanje na progi v času tekmovanja je prepovedano.
Tekmovalcu, ki bo zaloten na ogrevanju na progi v času tekmovanja, bo odvzeta pravica nastopa na prireditvi.
Dostop: Iz smeri LJ in MB: izvoz Kronovo, v krožišču desno proti Otočcu, skozi Šentpeter proti Ratežu. V Ratežu smer Brusnice. Od Brusnic naprej bodo postavljene usmerjevalne table in redarji. Parkirišče v Gabrju bo označeno.
Kontaktne osebe:
Matko Slavko: 031-377-114
Papež Sandi: 031-622-329
Gorjanec Dušan: dusan.gorjanec@volja.net
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Re: GABRJE - cestna dirka , nedelja 6. junij 2010
glede na to, da bo podelitu kronometra šele ob 17.oo, me zanima kako se bo šlo s kombijem, ali kako se boste organizirali ostali?
treba bo nekje prespat..
Bo treba člane odbora pri KZS zamenjati
.
Dve različni dirki na vikend je nesprejemljivo: 1.Kras-Bambi
2.Marezige-Marostar
3.Beltinci-Gabrje
Dve gorski še gre, pač eno izpustiš.
V Gabrju bo vsaj štart popoldan, tako, da se boste lahko regenerirali
.
2.Marezige-Marostar
3.Beltinci-Gabrje
V Gabrju bo vsaj štart popoldan, tako, da se boste lahko regenerirali
Eh, en interval od 10 minut ne naredi posebne škode.hermes napisal/-a:Bo treba člane odbora pri KZS zamenjati.
2.Marezige-Marostar
3.Beltinci-Gabrje
V Gabrju bo vsaj štart popoldan, tako, da se boste lahko regenerirali.
ma sej se bo dalo. Ko0nc kronometra je popoldne, štart je ob 12. Če gremo gor ob 7h je dovolj časa. Drugi dan je pa itak popoldne in se bomo lohk komot regenerirali
mene pa zanima če bo sploh kombi šou z gabrje če bo šou se kar prijavljam lp.avspng napisal/-a:glede na to, da bo podelitu kronometra šele ob 17.oo, me zanima kako se bo šlo s kombijem, ali kako se boste organizirali ostali?
S kombijem bi šli:
Žgavc
Lucjan
Mikuž
Uroš
Bojan
Marko
Štrancar
Žgavc
Lucjan
Mikuž
Uroš
Bojan
Marko
Štrancar
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
js tudi s kombijm
tudi jaz in bojan zs kombijom
Dirka kategorij Amaterji, Masterji A, se je odvijala nekako takole (subjektiven opis dirke). Prvi štirje krogi so potekali z ustaljenim ritmom, brez vidnejših skokov ali poizkusov pobega. Kmalu je bilo zaznati kje se lahko dirka zlomi - začetek predela med koncem spusta in začetkom ciljnega vzpona (cca. 4 km enakomernega 2-odstotnega dvigovanja ceste, z vetrom v prsi) je bila prava točka za to. V šestem krogu je bilo počutje dovolj dobro, da se je lahko preizkušnja forme sotekmovalcev začela. Takojšni skok po spustu ni botroval k bistvenim spremembam, čez minuto poizkusim še enkrat, pa takoj zatem še enkrat, četrtič pa priskoči na pomoč še močni Guček in skupaj se odpeljeva proti zaključku kroga. Po valoviti cesti, ki sledi v nadaljevanju, prav on narekuje močan tempo, ki mu komaj sledim. Nato počitek v spustu, oster desni zavoj in zopet izmenjava položajev na čelu, kjer je dve tretjini skupne vožnje prebil Guček. Njegova utrujenost po jutranjem kronometru v Trstu, pa je bila vseeno prevelika in ni se mogel izogniti krčem, ki so ga prijeli na vznožju sedmega kroga. Zadnje tri kroge je dirka potekala brez bistvenih sprememb - solo vožnja, lahko rečem v 80%-ih kronometrskega ritma. Ko v zadnjem krogu dobim iz spremljevalnega vozila informacijo, da prvi zasledovalec zaostaja že tri minute, mislim le na to, kakšno gesto pokažem na cilju. V mislih sem imel celo, da sestopim iz kolesa in kolo peš zapeljem čez ciljno črto, vendar sem si v zadnjem trenutku premislil, da ne kaj zajebem, kar bi bilo značilno zame. Tako sem cilj prečkal s standardnim dvigom rok. J Ni kej, je pa lepo zmagat, pa četudi na državnem nivoju, v okrnjeni konkurenci. Le mislim si lahko, kako izgleda to na npr. Pariz-Nica dirki. Ujej.
Čestitke še enkrat!
Gučka je zdelala moja vožnja z neklimatiziranim avtom
Gučka je zdelala moja vožnja z neklimatiziranim avtom
.....bravo čoko, vesel sem zate
jz pa nzaj u poslo(spet bolan, ma nej gre vse u k....)
Čoko čestitke
ps: kašna okrnjena konkurenca, kej ga pa serješ.... Vsi so bli
ps: kašna okrnjena konkurenca, kej ga pa serješ.... Vsi so bli
Shimano je za ribiče!
BRAVO Čoko!!!
Ej, to izjavo si dam v okvir. Kavitator, ti si pa me v avtu na poti domov spravu parkrat prav lepo v smeh, ko sem slišal, da si sestopu iz kolesa, mal pojamral in pole nazaj gor. Je vseeno preveč 2 x v enem dnevu gonit na polno. Okrnjena konkurenca pa v smislu, ker ni bilo skupnega štarta.KAVITATOR napisal/-a: Gučka je zdelala moja vožnja z neklimatiziranim avtom
Kej te je spet ulovilo?pinarello napisal/-a:.....bravo čoko, vesel sem zate![]()
Coko - drugič ti bom nosil bidone ... no. .. če lahko 
Od kdaj so pa bančniki tako ponižni ljudje?markolo napisal/-a:Coko - drugič ti bom nosil bidone ... no. .. če lahko