Sesutje
Re: Sesutje
OK, namesto popravljanja 2009 verzije sem dal gor predčasno 2010. Je še v povojih, ampak nekaj takega sem imel v mislih za naslednjo sezono. Oblikovana je za 1280px monitorje in ne več 1024 kot je bila prej.
L.P.
jurc
L.P.
jurc
Kot ste verjetno opazili, stran včeraj dopoldne ni delovala. Nekaj se je na serverju sesulo. Tri stvari naj poudarim:
1. Tudi če se kaj sesuje, se nič ne more izgubit, ker imam redne backup-e
2. Tudi če strela udari v server ni panike; imam na voljo še en strežnik na drugi lokaciji, ki ga lahko (začasno) uporabim z našo stran/forum.
3. Če se vam kdaj zgodi, da stran ni dosegljiva za več kot 10min, mi pišite SMS; ker če mi furbi zjutraj ne bi pisal, jaz niti ne bi opazil da se je server sesul.
L.P.
jurc
1. Tudi če se kaj sesuje, se nič ne more izgubit, ker imam redne backup-e
2. Tudi če strela udari v server ni panike; imam na voljo še en strežnik na drugi lokaciji, ki ga lahko (začasno) uporabim z našo stran/forum.
3. Če se vam kdaj zgodi, da stran ni dosegljiva za več kot 10min, mi pišite SMS; ker če mi furbi zjutraj ne bi pisal, jaz niti ne bi opazil da se je server sesul.
L.P.
jurc
Živjo,
Kot ste verjetno opazili, stran čez vikend ni bila dosegljiva. Sem pač eno majceno stvar zaj****
Sorry!
Prejšnji teden je bilo za podaljšat registracijo domene. Zadevo sem plačal, ampak sem pozabil poslat potrdilo o plačilu... in tod sledi da nas je arnes vrgel ven iz svojih DNSjev.
jurc
Kot ste verjetno opazili, stran čez vikend ni bila dosegljiva. Sem pač eno majceno stvar zaj****
Prejšnji teden je bilo za podaljšat registracijo domene. Zadevo sem plačal, ampak sem pozabil poslat potrdilo o plačilu... in tod sledi da nas je arnes vrgel ven iz svojih DNSjev.
jurc
lih danes sem dobil obvestilo od T-2 da je čas za podaljšat domene
je že vredu, se zgodi 
Si že pridn.jurc napisal/-a:Živjo,
Kot ste verjetno opazili, stran čez vikend ni bila dosegljiva. Sem pač eno majceno stvar zaj****Sorry!
jurc