Nagrade UDACE

Odgovori
Uporabniški avatar
rlozar
gentleman
gentleman

Nagrade UDACE

Odgovor Napisal/-a rlozar » 26 Maj 2009, 11:22

Odprl temo, ker se ne strinjam z nagradami dole. Z letošnjim letom so skori povsod nagrade samo do 5 mesta v kat.
Meni se to zdi škrt. Vsako leto višja štartnina plus manjše nagrade. Svoj čas sm dobu boršo samo če sem se pojavu na dirki. Zdej že moram kej pomigat da jo nesem. Edina sreča je, k ns je malo v kategoriji. Tko, da prov uživam, kadar mi ni treba neč delat, pa vseeno dobim boršo.

Malo bed filinga je, ko vidim, da se eni pretegavate za vse soude in je ne dobite. Samo kaj, nism jst kriv, da vas je po 50 v kategoriji.

ps: Najraje imam košaro, ko smo samo 4 v kategoriji na dirki in se deli košare do tretjega.

Zandnjič se je en supergentlemen 2 neki pi..u, da njim zmeraj zadnjim podelijo nagrade in tako skoraj vedno ostanejo brez košare. In pole je bentil čez Cadette, da smo zmeri samo v treh. Ja dedek, kaj smo mi krivi, da si je.ena stranka, bejži igrat pa briškulo, kaj ti čemo rečt druzga.

ps2: v soboto delim nagrado z pomočniki. Čips, olje, ornčata. Samo jih bo moral pojst pred mano.

Kaj mislite drugi o nagrajevanju?
Shimano je za ribiče!

Uporabniški avatar
tacto
Moderator
Moderator

Re: Nagrade UDACE

Odgovor Napisal/-a tacto » 26 Maj 2009, 19:31

ma js bi se prej zamislu nad nagradmi na slo dirkah. Z izjemo naše dirke je use u ......

Odgovori