smizdi kar dobra cena... če koga zanima ima še enga istga velikost 54.
Predstavi svoje kolo
Re: Predstavi svoje kolo
Prezzo scontato 1820 eurotou skupej sz pedalami look keo 2 max. 
še eden vmojem kljubu čestitam srečno vožnjo in mnogo užitkov
Se mi dopade ker si se odločil za Shimano 105, ker deluje sigurno boljše kot Campa.R. 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
To je pa res lepo kolo,te obline in barva me spominjajo na sonce in poletje in ...Vrhunec oblikovanja Made in Italy.Tudi sam imam ista nova pedala,pa se je po nekaj vožnjah že pojavila zračnost.Je to normalno?
Ups, lih sm jih mislu tudi jst kupt. Sem bral neki po forumih o tem, da se vrtijo najbolje, da škripajo, da se pojavlja luft in zdej še tvoj komentar?? Kej zdej? 
SAMO DA SE VRTI!
Če bo zračnost postala večja jih bom seveda reklamiral.Zdaj so že nekje na meji sprejemljivega.Bom poročal kaj se bo dogajalo.
model, fnt, prjatu, franc briški prašava naslednje, citiram:rohann napisal/-a:Prezzo scontato 1820 eurotou skupej sz pedalami look keo 2 max.
"praši ga, če je wan tista agkm m ku je dal sojo pino notr nazaj h čuku in naroču dogmo?"
konec citata.
jukio napisal/-a:Če bo zračnost postala večja jih bom seveda reklamiral.Zdaj so že nekje na meji sprejemljivega.Bom poročal kaj se bo dogajalo.
Kšne nove informacije glede pedal?
SAMO DA SE VRTI!
Kej je že sestavljen? Slikca?Furbi napisal/-a:Dobil sem nov okvir ... Scott Addict HTC Columbia
SAMO DA SE VRTI!
Po nekaj sto kilometrih zračnost ostaja ista in je še vedno na meji sprejemljivosti.Dvomim pa,da bo taka tudi ostala.
Jst pa morem rečt, da teh težav s pedalmi zaenkrt hvalabogu nimam, sem pa zdej opazu tisti post glede dogme in morem rečt da ga lih preuč ne kapiram 
Tako zgleda ...TOMAŽ napisal/-a:Kej je že sestavljen? Slikca?Furbi napisal/-a:Dobil sem nov okvir ... Scott Addict HTC Columbia
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
če je tvoje kolo pri čuku- če si ga ti dal noter in boš vzel dogmo namest tvojga z doplačilom?rohann napisal/-a:Jst pa morem rečt, da teh težav s pedalmi zaenkrt hvalabogu nimam, sem pa zdej opazu tisti post glede dogme in morem rečt da ga lih preuč ne kapiram
Aha, ne ne. Če bi meu tlko pod palcem bi jo uzel že na začetku.tacto napisal/-a:če je tvoje kolo pri čuku- če si ga ti dal noter in boš vzel dogmo namest tvojga z doplačilom?rohann napisal/-a:Jst pa morem rečt, da teh težav s pedalmi zaenkrt hvalabogu nimam, sem pa zdej opazu tisti post glede dogme in morem rečt da ga lih preuč ne kapiram
Furbi napisal/-a:Tako zgleda ...TOMAŽ napisal/-a:Kej je že sestavljen? Slikca?Furbi napisal/-a:Dobil sem nov okvir ... Scott Addict HTC Columbia
lep lep
SAMO DA SE VRTI!
a tku,sej meni se je zdelo malo čudno, upam d bo kolega zadovoljen z odgovorom hahaharohann napisal/-a:Aha, ne ne. Če bi meu tlko pod palcem bi jo uzel že na začetku.tacto napisal/-a:če je tvoje kolo pri čuku- če si ga ti dal noter in boš vzel dogmo namest tvojga z doplačilom?rohann napisal/-a:Jst pa morem rečt, da teh težav s pedalmi zaenkrt hvalabogu nimam, sem pa zdej opazu tisti post glede dogme in morem rečt da ga lih preuč ne kapiram
Da malo obudimo temo...

lepa in dobra mašina 
kolko imaš razliko vrh sedež-vrh balanca?