1.TROFEO RUOTAMANIA 18.OCT-ZAPRTJE SEZONE UDACE 2009,
1.TROFEO RUOTAMANIA 18.OCT-ZAPRTJE SEZONE UDACE 2009,
L'A.S.D. Gruppo ciclistico del Friuli Venezia Giulia organizza per il 18 Ottobre 2009 una manifestazione sportiva denominata 1° Trofeo ruotamania.
Categorie ammesse: tutte
Aperto agli enti con invito
Ritrovo dalle ore 8.30 presso Terrazzamare di Lignano Sabbiadoro
Partenza ore 10.30 da Terrazzamare di Lignano Sabbiadoro
Percorso: Lignano Sabbiadoro-Latisana(SS14)-Palazzolo dello Stella(SS14)-Muzzana del Turgnano(SS14)-S.Giorgio di Nogaro(SS14)-Carlino(SP121)-Muzzana del Turgnano-Palazzolo dello Stella(SS14)-Precenicco(SP56)-Lignano Sabbiadoro
Km 90
Per info: 0432/880643
http://www.udacefvg.com/
Nevio povabu vse na zaključek sezone!
Categorie ammesse: tutte
Aperto agli enti con invito
Ritrovo dalle ore 8.30 presso Terrazzamare di Lignano Sabbiadoro
Partenza ore 10.30 da Terrazzamare di Lignano Sabbiadoro
Percorso: Lignano Sabbiadoro-Latisana(SS14)-Palazzolo dello Stella(SS14)-Muzzana del Turgnano(SS14)-S.Giorgio di Nogaro(SS14)-Carlino(SP121)-Muzzana del Turgnano-Palazzolo dello Stella(SS14)-Precenicco(SP56)-Lignano Sabbiadoro
Km 90
Per info: 0432/880643
http://www.udacefvg.com/
Nevio povabu vse na zaključek sezone!
Re: 1.TROFEO RUOTAMANIA 18.OCT-ZAPRTJE SEZONE UDACE 2009,
18. OKTOBRA JE KLUBSKA DIRKA IN PIKNIK, ZATO SE TE DIRKE IZVIR NE UDELEŽI.
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
tole bo treba it...ob morju 
tu bo šele veter..KAVITATOR napisal/-a:tole bo treba it...ob morju
ta dan je dirka v podsmreki sicer zaključek sezone za tekmovalce . a letos tudi nekaj za rekreacijo in dekleta
za reaktivce bo 21km dirka...
hahaahhahahaAndrejL napisal/-a:za reaktivce bo 21km dirka...
vzemi vsaj 3 gele s kofeinom s sabo....tacto napisal/-a:hahaahhahahaAndrejL napisal/-a:za reaktivce bo 21km dirka...
jah, takle mamo. nimaš kaj.
no, jaz bom šel vseeno. zame je 21km težje kot recimo 70km. jaz na dirkah vedno na začetku najbolj trpim...
no, jaz bom šel vseeno. zame je 21km težje kot recimo 70km. jaz na dirkah vedno na začetku najbolj trpim...
pejd na udace..je "chiusura "sezone...90 km vetra....AndrejL napisal/-a:jah, takle mamo. nimaš kaj.
še posebi na takih, ko so še ženske v grupiAndrejL napisal/-a:jah, takle mamo. nimaš kaj.
Shimano je za ribiče!
aja na tej dirki se končno rešim v kategoriji tosolinija, forgiarinija, dessoni-ja ter seveda KAVITATORJA...
Kavitator bye bye
in uživaj pr juniorjih naslednjih 5 let
Kavitator bye bye
Shimano je za ribiče!
če bo kakšna v grupi, ji bom samo čestital. sicer pa dvomim, da bo dolgo, ker mislim, da bo letelo. kar vprašajte koga, kako je bilo v medvodah na kriteriju. 9km dirkerlozar napisal/-a:še posebi na takih, ko so še ženske v grupiAndrejL napisal/-a:jah, takle mamo. nimaš kaj.
avspng, v podsmreko grem bolj zaradi družbe. dirka je bolj za zraven...
A to je dirka? al je turistico? Mislem na Rutomanio.
AndrejL - mal sme razočaru. KK lahko primerajaš kriterij z 21km dolgo dirko?
Tole v Podsmreki - mal deljenga mnenja sem - fajn je k so se odločil, da naredijo tud za rekreativce, po drugi strani pa je dolžina taka, da je kar žalostno.In podcenjajoče, da ne rečem celo žaljivo do rekreativcev.
lp,oTTo
AndrejL - mal sme razočaru. KK lahko primerajaš kriterij z 21km dolgo dirko?
Tole v Podsmreki - mal deljenga mnenja sem - fajn je k so se odločil, da naredijo tud za rekreativce, po drugi strani pa je dolžina taka, da je kar žalostno.In podcenjajoče, da ne rečem celo žaljivo do rekreativcev.
lp,oTTo
bom preživel. kakor je meni znano, tisto itak ni bil kriterijoTTo napisal/-a:AndrejL - mal sme razočaru. KK lahko primerajaš kriterij z 21km dolgo dirko?![]()
kar se podcenjevanja tiče, se pa strinjam. ampak to je tako jasno že dolgo časa...
UDACE LICENCARJI:glede na to, da lahka slovenci hodimo na Udace dirke že vrsto let, da niti ene dirke Udace sami ne organiziramo, da smo povsod v gosteh, bi se spodobilo, da bi vljudnostno se vsi udeležili Konca sezone Udace..Je res, da smo vsi naštufirani, nekateri skurjeni, klubi imajo interne dirke, piknike...gre se za spoštovanje do Vilisa, do Neviota itd....Enostavno, bi bila to obveza, že ko dvigneš licenco!
Tle se strinjam z zgoraj napisanim. A še zmer ne vem, a je to dirka al pela?
Sam ste pa tud čudni Izvirovci. Zaključni piknik naredite na nedeljo, kva pa pol v pondelk? Vzamete dopust?
lp,oTTo
Sam ste pa tud čudni Izvirovci. Zaključni piknik naredite na nedeljo, kva pa pol v pondelk? Vzamete dopust?
lp,oTTo
ja vsaj u soboto bi moglo bit, d bi se streznil do pondelka, heheoTTo napisal/-a:Tle se strinjam z zgoraj napisanim. A še zmer ne vem, a je to dirka al pela?
Sam ste pa tud čudni Izvirovci. Zaključni piknik naredite na nedeljo, kva pa pol v pondelk? Vzamete dopust?![]()
lp,oTTo
ma dej dej...itak bomo dirkali na generalko a!rlozar napisal/-a:aja na tej dirki se končno rešim v kategoriji tosolinija, forgiarinija, dessoni-ja ter seveda KAVITATORJA...
Kavitator bye byein uživaj pr juniorjih naslednjih 5 let
bom probalrlozar napisal/-a:aja na tej dirki se končno rešim v kategoriji tosolinija, forgiarinija, dessoni-ja ter seveda KAVITATORJA...
Kavitator bye byein uživaj pr juniorjih naslednjih 5 let