37° Giro Friuli Venezia Giulia - 4. - 8. avgust 2010
37° Giro Friuli Venezia Giulia - 4. - 8. avgust 2010
1^ Tappa FELETTO UMBERTO - STARANZANO
LE ISCRIZIONI SARANNO APERTE DALLE ORE 8.30 PRESSO IL CENTRO COMMERCIALE FRIULI A TAVAGNACCO.
2^ Tappa STARANZANO - CORDOVADO
3^ Tappa CORDOVADO - TREPPO GRANDE
4^ Tappa TREPPO GRANDE - TREPPO CARNICO
5^ Tappa TREPPO CARNICO - TRICESIMO
LE ISCRIZIONI SARANNO APERTE DALLE ORE 8.30 PRESSO IL CENTRO COMMERCIALE FRIULI A TAVAGNACCO.
2^ Tappa STARANZANO - CORDOVADO
3^ Tappa CORDOVADO - TREPPO GRANDE
4^ Tappa TREPPO GRANDE - TREPPO CARNICO
5^ Tappa TREPPO CARNICO - TRICESIMO
Re: 37° Giro Friuli Venezia Giulia - 4. - 8. avgust 2010
Pobrano iz http://girofvgudace.myblog.it/, http://www.udacefvg.com/ trenutno ne dela. Če dobi kdo kje višinske profile in druge karte naj pripopa sem.
So kaki interesenti? Jaz sem za....
So kaki interesenti? Jaz sem za....
Jst grem ... itak ... kot vsako leto 
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Bova sama? Študentje, dejmo se zmigat!
študentje bojo migali ki drgi najbrž..čoko ma de niso te etape za cicloturiste?!coko napisal/-a:Bova sama? Študentje, dejmo se zmigat!
po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev
vsaj tako kaže, da bo kaj klancev edino v četrti etapi in mogoče v peti. v prvih treh pa kaj prida ne more biti...
vsaj tako kaže, da bo kaj klancev edino v četrti etapi in mogoče v peti. v prvih treh pa kaj prida ne more biti...
Verjetno bodo odspredi isti kot vsako leto, se pravi ta boljši. Verjamem, da ne bo dolgčas.AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()
Sam da ne zakrkneštacto napisal/-a:študentje bojo migali ki drgi najbrž..čoko ma de niso te etape za cicloturiste?!coko napisal/-a:Bova sama? Študentje, dejmo se zmigat!
neč bat čokocoko napisal/-a:Sam da ne zakrkneštacto napisal/-a:študentje bojo migali ki drgi najbrž..čoko ma de niso te etape za cicloturiste?!coko napisal/-a:Bova sama? Študentje, dejmo se zmigat!Etape so pa prave.
Grem tud jst
Da bom zraven, ko se bo lagalo o tem kako je letelo,kdo je (ni) vleku, kdo se je šlepal za avti....
ps: Tisti, ki ima sleheren namen bit v S.Johannu dober mora it na Giro.
Da bom zraven, ko se bo lagalo o tem kako je letelo,kdo je (ni) vleku, kdo se je šlepal za avti....
Shimano je za ribiče!
Ola. Šofer? Marko se mi je dopadu lani.rlozar napisal/-a:Grem tud jst![]()
Da bom zraven, ko se bo lagalo o tem kako je letelo,kdo je (ni) vleku, kdo se je šlepal za avti....![]()
rlozar napisal/-a:Grem tud jst![]()
Da bom zraven, ko se bo lagalo o tem kako je letelo,kdo je (ni) vleku, kdo se je šlepal za avti....![]()
...lejtus grje pa spejt tud pinarello 
oštja pej! Kej boš šprinter al boš sam ultimo uomo in treno?pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello
Če se pa tokrat premisliš, pole pa, ...., pole pa ti ni več pomoči.pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello
niti se ne gre za razvrstitev. meni se gre bolj za to, da se grupe malo razbijejo, drugače je precej živčnosti, če je 200 kolesarjev od starta do cilja. če pa se razbije na grupe 20-30 ljudi, pa še jaz začnem uživatcoko napisal/-a:Verjetno bodo odspredi isti kot vsako leto, se pravi ta boljši. Verjamem, da ne bo dolgčas.AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()
To je res. Ma bodo že kje kakšne prilike, da se razbije vse.AndrejL napisal/-a:niti se ne gre za razvrstitev. meni se gre bolj za to, da se grupe malo razbijejo, drugače je precej živčnosti, če je 200 kolesarjev od starta do cilja. če pa se razbije na grupe 20-30 ljudi, pa še jaz začnem uživatcoko napisal/-a:Verjetno bodo odspredi isti kot vsako leto, se pravi ta boljši. Verjamem, da ne bo dolgčas.AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()
NI MEDEŽIJE ZA TE SIMPTOME...coko napisal/-a:Če se pa tokrat premisliš, pole pa, ...., pole pa ti ni več pomoči.pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello![]()
...z vašimi medežijami bi bil preuč odspredi, jz se pa nječm izpostavljt odkar nimam več "pinota" pod ritjo......se vidmo dolejavspng napisal/-a:NI MEDEŽIJE ZA TE SIMPTOME...coko napisal/-a:Če se pa tokrat premisliš, pole pa, ...., pole pa ti ni več pomoči.pinarello napisal/-a:...lejtus grje pa spejt tud pinarello![]()
a si živčn u grupi al kako?AndrejL napisal/-a:niti se ne gre za razvrstitev. meni se gre bolj za to, da se grupe malo razbijejo, drugače je precej živčnosti, če je 200 kolesarjev od starta do cilja. če pa se razbije na grupe 20-30 ljudi, pa še jaz začnem uživatcoko napisal/-a:Verjetno bodo odspredi isti kot vsako leto, se pravi ta boljši. Verjamem, da ne bo dolgčas.AndrejL napisal/-a:po krajih sodeč bodo še bolj ravninske etape kot lansko leto. zadnja 3 leta sem bil na Giru in je vsako leto manj klancev![]()