San Quirino (PN), torek, 2. juij 2009
San Quirino (PN), torek, 2. juij 2009
Martedi 02
San Quirino Localitŕ San Foca
Fit Lown
Camp. Regionali
2/6 a S.Quirino (PN):
3° Tr. City Gree, prova Camp. Reg.
Cat: tutte + extrareg.
Ritr: 12.30 piazza Garibaldi loc. S.Foca.
Part:
13.30 C-J-S a seguire V;
15.30 G a seguire Sg-Donne-D.
Org: Asd Fit Lown 0434-580055.
San Quirino Localitŕ San Foca
Fit Lown
Camp. Regionali
2/6 a S.Quirino (PN):
3° Tr. City Gree, prova Camp. Reg.
Cat: tutte + extrareg.
Ritr: 12.30 piazza Garibaldi loc. S.Foca.
Part:
13.30 C-J-S a seguire V;
15.30 G a seguire Sg-Donne-D.
Org: Asd Fit Lown 0434-580055.
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
Re: San Quirino (PN), torek, 2. juij 2009
To je tam okoli Sacile, a ne? A bo kaj klanca?
Daj Oton zavrti telefon.
p.s.
Matr, jaz branim drugo mesto med tistimi izven konkurence, bi skoraj moral iti.
Daj Oton zavrti telefon.
p.s.
Matr, jaz branim drugo mesto med tistimi izven konkurence, bi skoraj moral iti.
Plz, Oton!BorutV napisal/-a:Daj Oton zavrti telefon.
Častim pivo po naslednji dirki, ko se vidimo. Ali pa recimo raje sadni jogurt.
klicu....je krog., ki se ga bo prevozilo 3x, v njem je pa en napet klanec..200 m dolg...nč hribu!!!
...furbi kej grjmo n to dirko????

Koliko vas je ki bi šli ?pinarello napisal/-a:...furbi kej grjmo n to dirko????![]()
.............................. Prodajam na Bolhi : http://www.bolha.com/uporabnik/furbi
..jst bi šou... 
ČE GRE KDO Z AVTOM,TAKOJ PO TEKMI DOMOV,,,JZ BI MOGU BIT OB 16 30 V AMBULANTI.....GREM TUD JAZ.....
...kej pole furbi, ja al nje???? 
NEMA VEZE, PEST KOMBI NAJ POČIVA, GREMO Z AVTOMpinarello napisal/-a:...kej pole furbi, ja al nje????
če se gre organizirano v Qvirino grem tud jest zraven,kdaj je odhod iz Vipave
Kombi jutri ne gre.kastelic napisal/-a:če se gre organizirano v Qvirino grem tud jest zraven,kdaj je odhod iz Vipave
jz grem, ma se mi bo mudilo domov, k grem popoldan nazaj delat....drugače bi vas vzel s sabo....štertam pa iz N.Gorice...11.30...kastelic napisal/-a:če se gre organizirano v Qvirino grem tud jest zraven,kdaj je odhod iz Vipave
Campionato regionale,ODLIČNA DIRKA!
Na štartu nas je bilo 57 veteranov.Vozili smo 3 kroge po 28 .5 km.....85.5 km.iz štarta je bil napet del ceste, ki se je vleku cca.6-7km, nato en spust, podoben k iz Zemona dol., nato ..čez bru reke...in klanec, približno tak, k bo letos v Brdih...Pol pa veter v hrbet....in ravno..k sulica cca 8 km, do krožnega križišča, kjer se je veter obrnu v prsa....cca 9 km..Na krožnem...pa spet v napet ciljni šprint, dolg 700 m....
Že takoj s cilja nas je pobegnilo 8.(Pavan, Pera.itd..nisem čaku podelitve..se mi je mudilo)...in smo bili čez celo dirko na 30 sek do minute pred grupo.Garali smo k psi, do daske..skoz na lučke...da smo prišli skp v cilj pred grupo..Velke zasluge mam pa tud jaz..sem danes vleku k majmun
V šprintu je en XY odšprintu Pavana...jz sem jim bil nekonkurenčen, in zdelan k ps končal k 7., pred Pero...

Na štartu nas je bilo 57 veteranov.Vozili smo 3 kroge po 28 .5 km.....85.5 km.iz štarta je bil napet del ceste, ki se je vleku cca.6-7km, nato en spust, podoben k iz Zemona dol., nato ..čez bru reke...in klanec, približno tak, k bo letos v Brdih...Pol pa veter v hrbet....in ravno..k sulica cca 8 km, do krožnega križišča, kjer se je veter obrnu v prsa....cca 9 km..Na krožnem...pa spet v napet ciljni šprint, dolg 700 m....
Že takoj s cilja nas je pobegnilo 8.(Pavan, Pera.itd..nisem čaku podelitve..se mi je mudilo)...in smo bili čez celo dirko na 30 sek do minute pred grupo.Garali smo k psi, do daske..skoz na lučke...da smo prišli skp v cilj pred grupo..Velke zasluge mam pa tud jaz..sem danes vleku k majmun
V šprintu je en XY odšprintu Pavana...jz sem jim bil nekonkurenčen, in zdelan k ps končal k 7., pred Pero...
Bravo Oton! Kako je šlo pa Reharju ?
odstopu!Furbi napisal/-a:Bravo Oton! Kako je šlo pa Reharju ?
TEHNIČNE ALI FIZIČNE TEŽAVE ?
[quote="Furbi"]TEHNIČNE ALI FIZIČNE TEŽAVE ?[/quo
bo sam napisu
bo sam napisu
uprašte še kastelica kteri j bil???
kastelic je bil peti,15 nas je po koncu 1 kroga pobegnilo,nato smo 2 krog do daske menjali da smo naredili razliko do grupe nato pa se je začel zadnij krog kjer se je začela palba do daske,tako da smo v cilj hodili eden po eden.Dolja je bil četrti.dirka prve klase