ZIMSKI TRENINGI ob sobotah in nedeljah ob 10:00

Odgovori
Uporabniški avatar
tacto
Moderator
Moderator

Re: ZIMSKI TRENINGI ob sobotah in nedeljah ob 10:00

Odgovor Napisal/-a tacto » 24 Jan 2011, 15:57

jukio napisal/-a:Če nisem enega prekrška pozabil potem je bilo nekako takole:vožnja izven kolesarske steze,nepravilno razvrščanje v krožišču,nepravilno prehitevanje v križišču in vožnja vštric.
zarad vožnje v štric bi jim lohk takoj oporekali, nevem zakaj niste, če ste vedli da imaste to možnost. Licenca je uradn dokument kzs in ga je treba met s sabo. Prvo nam služi, če se ti kaj nardi, drugo je pej zarad tovrstnih reči..
Js ne razumem določenih reči:
če niste smeli vozit po križišču, potem kako te lohko kaps kaznuje za nepravilno razvrščanje in prehitevanje v krožišču?

coko
gentleman
gentleman
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a coko » 24 Jan 2011, 21:12

Dej Tacto, za sprostitev med pisanjem diplome. Zmisli se nekaj, da napišemo pritožbo. Policaj je bil g. Mona Cotić, zraven pa policaj, k se mi je zasmilu takoj, ko se nam je zazdelo, da je una mona res Cotić. Jao, jao. Tazga je za dat u vojsko kopat jarke. Run Forrest, run!

Uporabniški avatar
motorist
veteran
veteran

Odgovor Napisal/-a motorist » 24 Jan 2011, 22:18

Cotič je kaznovau svojga očeta, zdaj veste s kšnim pajacotom ste imeli opravka :!:
Ker se mu baje ne dvigne,lomi jajca ostalim-psihič :!:

Uporabniški avatar
tacto
Moderator
Moderator

Odgovor Napisal/-a tacto » 25 Jan 2011, 00:45

coko napisal/-a:Dej Tacto, za sprostitev med pisanjem diplome. Zmisli se nekaj, da napišemo pritožbo. Policaj je bil g. Mona Cotić, zraven pa policaj, k se mi je zasmilu takoj, ko se nam je zazdelo, da je una mona res Cotić. Jao, jao. Tazga je za dat u vojsko kopat jarke. Run Forrest, run!
seveda a! Pritožbo morste napisat! Vsaj za licenco vm lahko znižajo kazen. Zarad kolesarske se prtožte glede tega, d kao ni bla v stanju za se vozit po njej s cestnim kolesom zarad možnosti defekta in ogrožanja lastne varnosti..
diploma je spisana, jutre gre u LJ d jo še pregledajo, bo hmali.. :D
drgači je pej ta vš prjatu baje reku, da če si fantje ne znajo brat zakonu d jim on ni kriu...zs...

coko
gentleman
gentleman
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a coko » 25 Jan 2011, 08:13

Jo. Če ima kdo izkušnje. Kako si tolmačite tole kar piše na pl. nalogu:
Kršitev: ZVCP-1, 103. člen, 13. odstavek, zveza 2 (predvsem ta zveza me martra kaj pomeni)

To po spodnjem zakonu pravi, da smo kršili ta odstavek, če tista zveza pomeni 2. odstavek:
(2) Kolesarji morajo voziti drug za drugim, razen na kolesarski poti, kjer smeta voziti dva kolesarja vzporedno, če širina poti to omogoča.

Če je tako, imaš Tacto prav saj naslednji člen 103. a pravi:
(1) Ne glede na drugi odstavek prejšnjega člena smejo kolesarji, ki imajo licenco Kolesarske zveze Slovenije ali ustrezne druge mednarodne kolesarske organizacije, za nastope na organiziranih kolesarskih tekmovanjih pri izvedbi treninga na javni cesti voziti tudi po dva vzporedno. Kolesarjem ni dovoljeno voziti vzporedno, kadar je zmanjšana vidljivost in ponoči. Pri vzporedni vožnji se lahko uporablja le skrajni desni prometni pas.

Kakorkoli, napišem pritožbo in jo prilepim tukaj, če bo kdo rabu od preostalih treh.

peterpan
senior
senior

Odgovor Napisal/-a peterpan » 25 Jan 2011, 08:15

coko napisal/-a:Dej Tacto, za sprostitev med pisanjem diplome. Zmisli se nekaj, da napišemo pritožbo. Policaj je bil g. Mona Cotić, zraven pa policaj, k se mi je zasmilu takoj, ko se nam je zazdelo, da je una mona res Cotić. Jao, jao. Tazga je za dat u vojsko kopat jarke. Run Forrest, run!
Cotič(ć) je mene kaznoval v ajdovskem krožišču-na kolesu seveda.
Zadnjič spremenil peterpan, dne 25 Jan 2011, 09:56, skupaj popravljeno 1 krat.

coko
gentleman
gentleman
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a coko » 25 Jan 2011, 09:11

Ekola to napišite:

MOJ NASLOV
Mona Cotić

Policijska postaja Nova Gorica
Žnidarčičeva 17
5290 Šempeter pri Gorici

ZAHTEVA ZA SODNO VARSTVO

zoper plačilni nalog opr. št. 000009999999 z dne 23.1.2011

Podpisani Mona Cotić v skladu s 6. odstavkom 57. člena Zakona o prekrških vlagam zoper izpodbijani plačilni nalog

z a h t e v o z a s o d n o v a r s t v o
zaradi kršitev določb postopka, zmotne ugotovitve dejanskega stanja in kršitve materialnega predpisa in

p r e d l a g a m,
da prekrškovni organ plačilni nalog odpravi in ustavi postopek, podrejeno pa predlagam, da ga s spisom posreduje v odločitev pristojnemu sodišču, ki naj zahtevi za sodno varstvo ugodi in izpodbijani plačilni nalog razveljavi.

O b r a z l o ž i t e v:
Z izpodbijanim plačilnim nalogom mi je bila za prekršek na podlagi ZVCP-1, člen 103, odstavek 13, izrečena globa v znesku 80 EUR.

Z izrečeno globo ne soglašam, ker menim, da gre za prekršek neznatnega pomena. Storjen je bil v okoliščinah, ki ga delajo posebno lahkega in pri katerem ni nastala oziroma ne bo nastala škodljiva posledica. Ker je za očitani prekršek predpisana samo globa, so podani vsi pogoji, ki jih predpisuje 54. člen Zakona o prekrških glede prekrška neznatnega pomena in s tem tudi pogoji za izrek opozorila namesto globe (6.a člen Zakona o prekrških).

Poleg zgoraj navedenega ugotavljam, da mi je kot lastniku licence Kolesarske zveze Slovenije ali ustrezne druge mednarodne kolesarske organizacije, za nastope na organiziranih kolesarskih tekmovanjih (UCI licenca št. 00399) pri zvedbi treninga na javni cesti dovoljeno voziti tudi s kolesarjem vzporedno (103.a člen ZVCP-1).

Zato predlagam odpravo plačilnega naloga in ustavitev postopka, podrejeno pa predlagam, da se zahteva s spisom posreduje v odločitev pristojnemu sodišču.

Uporabniški avatar
pinarello
veteran
veteran

Odgovor Napisal/-a pinarello » 25 Jan 2011, 09:30

...če se v prihodnje hočete izogniti nalogom me prosim počakte do 10.15 v ajd (če ni Lucijana sploh ne čakate) ;)
...pol se mi pa kapsi zjutru n kafetu smejejo, kaj delajo izvirovci :lol: :lol: :lol: ....drugič, sem jim reku, da jih pretepemo :o

coko
gentleman
gentleman
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a coko » 25 Jan 2011, 09:58

Pole pozdravi Cotića. Uni majstr k je bu zdravn pa je fajn člowk - upm, da si z njim prjatu, nje z unim pinokjotm.

TOMAŽ
gentleman
gentleman

Odgovor Napisal/-a TOMAŽ » 25 Jan 2011, 10:05

peterpan napisal/-a:
Cotič(ć) je mene kaznoval v ajdovskem krožišču-na kolesu seveda.[/quote napisal/-a:
Ja ki bi pa tm še lohku šou??
SAMO DA SE VRTI!

coko
gentleman
gentleman
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a coko » 25 Jan 2011, 10:18

Najbrž je zraven kolesarska steza - polna glažune in pešcev. Jst grem naslednjič prow lih tm, ku smo šli u nedeljo....in vedno znova. Le da če bo un majmun me ustavlu, bom zavil na kolesarsko in naprej proti italiji, pa nej gre za mano. Sam da dogaja.

TOMAŽ
gentleman
gentleman

Odgovor Napisal/-a TOMAŽ » 25 Jan 2011, 11:35

Ja za NG je itak kolesarska pod krožiščem - ma peterpan je napisal, da ga je ustavu na krožišču u Wajdušni - predvidevam da na Ribniki - kaj je tam druga oz. "prava" pot? Tam ni kolesarske?!
SAMO DA SE VRTI!

Uporabniški avatar
tacto
Moderator
Moderator

Odgovor Napisal/-a tacto » 25 Jan 2011, 12:26

itak da je...čoko prtož se in usi ostali tudi!!!

peterpan
senior
senior

Odgovor Napisal/-a peterpan » 25 Jan 2011, 12:57

TOMAŽ napisal/-a:Ja za NG je itak kolesarska pod krožiščem - ma peterpan je napisal, da ga je ustavu na krožišču u Wajdušni - predvidevam da na Ribniki - kaj je tam druga oz. "prava" pot? Tam ni kolesarske?!
Seveda je kolesarska steza, mal pred krožiščem, pol čez prehod za pešce,... sam kaj ko je robnik cca 1cm in je idealno da z full gasa notr zapičiš

Uporabniški avatar
pinarello
veteran
veteran

Odgovor Napisal/-a pinarello » 25 Jan 2011, 19:33

coko napisal/-a:Pole pozdravi Cotića. Uni majstr k je bu zdravn pa je fajn člowk - upm, da si z njim prjatu, nje z unim pinokjotm.
....mislim d ste zadeli pravo dvojico....ku d bi zdnu n "LOTO" :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
tacto
Moderator
Moderator

Odgovor Napisal/-a tacto » 26 Jan 2011, 00:20

mwj wače je tud mel z njim že opravke...pole se je prtožu in mu je sodnik, njemu in sodelavcu ugodil-sta šla lišo mimu

jukio
veteran
veteran

Odgovor Napisal/-a jukio » 26 Jan 2011, 10:12

http://www.youtube.com/watch?v=L_jUk8q923c
Dober učni video za vožnjo skozi rdečo luč in kako se peljati skozi množico pešcev.

Uporabniški avatar
tacto
Moderator
Moderator

Odgovor Napisal/-a tacto » 26 Jan 2011, 18:26

jukio napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=L_jUk8q923c
Dober učni video za vožnjo skozi rdečo luč in kako se peljati skozi množico pešcev.
hehe welcome to the jungle hehe :lol: :lol:

kitajc
gentleman
gentleman

Odgovor Napisal/-a kitajc » 28 Jan 2011, 17:47

danes sem ob 80 € na položnico sem pa napisal plačilo globe ki jo je določil NEČLOVEŠKI POLICAJ kar mi sicer nič ne nuca le tako za uteho samemu sebi. Upam, da ga bom čim manj srečeval na cesti.LEP POZDRAV TUDI OSTALIM SPONZORJEM NAŠE DRŽAVNE BLAGAJNE

kronplatz
veteran
veteran

Odgovor Napisal/-a kronplatz » 28 Jan 2011, 19:29

:D :) Ow Kitajc ,po twčii je zgonit prepozno, n sstoj jwkt , si nrdi 3 žbaljote ostali 3 tudi! Capito! :D

Odgovori