Slike: https://picasaweb.google.com/1086576970 ... aIzvir2512
Hvala vsem za družbo. Reharja se je čakalo 15 minut in potem je na Ajševci odpadu na ravnini
On te res ni čaku, smo te pa drugi šli kolegialno iskat, čeprou smo se zmenli, da gremo ob pol 10. Lahko bi vsaj reku mndrini po telefoni kam greste in jaz ne mislim tja hodit in bi šli mi po svoje.pinarello napisal/-a:...ne vem koga si ti čaku čoko, jz sm zavil levo proti rožni in pri 128 pulza nism še nikol odpadu...
če hočeš ti pa lahko pošljem graf
...se mi prou smilsta...drugič morm pogledat kr se odpravljajo profiči n trening(28avg)tacto napisal/-a:On te res ni čaku, smo te pa drugi šli kolegialno iskat, čeprou smo se zmenli, da gremo ob pol 10. Lahko bi vsaj reku mndrini po telefoni kam greste in jaz ne mislim tja hodit in bi šli mi po svoje.pinarello napisal/-a:...ne vem koga si ti čaku čoko, jz sm zavil levo proti rožni in pri 128 pulza nism še nikol odpadu...
PS: dns sm mislu že d vidm Hoogerlanda s tistm dresm wd vakansoleila
dej ja Johnny Hoogerlandpinarello napisal/-a:...se mi prou smilsta...drugič morm pogledat kr se odpravljajo profiči n trening(28avg)tacto napisal/-a:On te res ni čaku, smo te pa drugi šli kolegialno iskat, čeprou smo se zmenli, da gremo ob pol 10. Lahko bi vsaj reku mndrini po telefoni kam greste in jaz ne mislim tja hodit in bi šli mi po svoje.pinarello napisal/-a:...ne vem koga si ti čaku čoko, jz sm zavil levo proti rožni in pri 128 pulza nism še nikol odpadu...
PS: dns sm mislu že d vidm Hoogerlanda s tistm dresm wd vakansoleila![]()
![]()
Furbi napisal/-a:Vabljeni vsi kolesarji zgornje Vipavske doline na Vipavsko (hitro) rundo 2012, ki bo vsako sredo do oktobra.
Dobimo se ob 17:00 v Ajdovščini na letališču.
Pridite raje kakšno minuto prej, ker "vlak" ne čaka![]()
Trasa ... http://ridewithgps.com/routes/336447
Nevio tudi pridetacto napisal/-a:kdu gre?
J šou rajši z miško n treningTOMAŽ napisal/-a:Tacto??! Gospod tovariš??!